Så stängdes maj med bravur, starten av dagen kan klart ha varit en bidragande faktor.

Som hon överraskade mig med sitt besök❤️

Två timmars vardagslyx och jag besökte min frisör, sen blev det bussfilen hem 👍🏼 Smidigt tyckte vi.

Såg Kalla faktas program ”Smittad på akuten”, om smittorisken medarbetare inom vården varit utsatta för under pandemin. Trots det man sett, är det rätt stört omöjligt att riktigt begripa hur kritiskt det verkligen varit. Här kan man prata risker. Tänkte på mitt eget team på SÖS Handkirurg, även de fick från mars/april 2020 lämna sina kompetensområden och specialiteter för covid-patienter. Även om min olycka var så pass omfattande att jag aldrig skulle ha hamnat ”på vänt”, utan verkligen fått den hjälp jag behövde så är jag tacksam att min olycka inträffade i december 2019 och inte under pandemin.

Bringing back my life, passade på att även bli spådam 👍🏼😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s