Ok. Idag, Juldagen 2022 ska man INTE prata med mig om kärnkraft… då riskerar man åka på en rejäl käftsmäll. Politik ska man heller inte prata om, så det hoppar vi även idag.

Jul. Inget nytt under solen att vi människor då flyttar på oss. Kände mig smartast i landet när jag i fredags begav mig till Westfield Mall of Scandinavia: Parkerade vid en ledig 50 kW stolpe och fixade de sista klapparna… 50 minuter senare och tillbaka till bilen: Under denna tid, 50 MINUTER hade jag fått (!) TVÅ mil. Min plan att på julaftonsmorgon vara laddad för etapp 1, den spolierades rejält och jag åkte lagom lätt irriterad hem.

Julaftonsmorgon: Tre samtal senare med supporten på InCharge, där uppkopplingen till min bil slogs av gång-på-gång efter några sekunder så lyckades dom till sist få det att fungera och Fridhemsplan räddade upp ännu en gång, även om det tog 1.5 timme och jag slog ihjäl tid inne på Åhléns.

Etapp 1 och Pitstop Sillekrog. Där jublades det för 8.50 kr/kw och sen lyckas jag ännu en gång fastna i laddstationen och blev bästa kompis med samtliga i personalen på OK/Q8… Efter en stor gruppkram och ett ”Ni kommer alla få fina julklappar av tomten” kördes det vidare.

Idag, Juldagen har jag blivit kompis med större delen av supporten på InCharge, där den enda 50 kWh stationen i hela Norrköping efter 40 minuter felanmäldes… och i Sverige är det ju julhelg: Tekniker ut först på tisdag… Tursamt är det väl bara jag som har elbil och är ute och åker under julen… eller? Lyckades ta mig till en 22 kW och där är min bil nu ockuperad LÄNGE.

Fortsättningen följde med positivt tänkande: Mot ett Apotek då jag under julafton lyckades bli av med en lins. Påminns då att det är ju Juldag, då är ALLT stängt. Helt ofattbart att förmiddagens scenarion lyckades göras utan syn, inklusive ordna biljett till spårvagn, rätt briljant om jag får säga det själv.

Nu inväntar jag att klockan ska bli 19, då är bil-jäveln hämtad. Till kvällsmat blir det Cava med Cava👍🏼

…och vad beträffande mitt resesällskap, de är ju med Tesla. Inga problem där inte. Jo jag ser rätt stort fram emot april 2023, då mitt leasingavtal löper ut…

Jag ser ett slott. Idag åker jag spårvagn👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s