Top 5 i komplimanger jag fått genom åren, eller kanske rent av Top 3: ”Du är verkligen bäst på att fylla år”. Jag kunde där och då inte göra annat än att instämma och snart, snart fyller jag 50 brakare. Insain.

Minns när min pappa fyllde 50 och jag fyllde på whiskey åt ”gubbarna”, det är 33 år sen. Att mina vänner i Stockholm fyller 50 har jag inga problem med att få ihop, men att jag känt dem i 20-30 år, det får jag verkligen inte ihop. När min mamma, för 37 år sen fyllde 40 och vi överraskade henne totalt med att Bettan-polis kom med hennes häst och vi alla var indianer och cowboys. Min egen 30 årsfest, där jag var den som tyvärr gick hem först… Min 40 årsfest, där det arrangerades en Home edition Melodifestival med duetter. Min mormors alla födelsedagar❤️

Vågrätt By Malene Birger, det börjar verkligen lukta brakare. Vad är det då jag gillar med att fylla år? Det är ju Min dag 💫

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s