Vilken vecka ❤️ Med en laddad bil åkte jag söder om söder för fyra fantastiska dygn.

Pirrig, glädje, lite nervositet, lycka och så mycket kärlek och paket. Jag kvalar direkt in och kniper första platsen som nordens lyckligaste person. Boostad enda ner i tårna och mätt. Proppmätt, alla kategorier. Jag lär väl explodera innan januari månad tagit slut, för veckan som varit var ett startskott vi länge sett fram emot ❤️

One the ones. Gjorde för en tid sedan en rejäl inventering ”In my zone” där det som sög energi plockades bort. Vips grejade jag Pistol squat på båda sidor. Om man tänker efter, inte det minsta märkligt – jag fyller ju väldigt snart 50 👊🏼

Nu har jag bara ett problem, borde verkligen sova men känner mig ju även som piggast i Norden. Typiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s